در حال بارگذاری ...
پنج‌شنبه 26 مهر 1397

اطلاعیه ی مهم در خصوص زمان ثبت نام و مدارک مورد نیاز پذیرفته شدگان جدید دوره ی کاردانی  وکارشناسی سال 1397

ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی‌ آزمون دوره‌های‌ کاردانی‌ ‌نظام‌ جدید و کارشناسی ناپیوسته

دانشگاه فنی‌ و حرفه‌ای‌ - سال 1397

با حمد و سپاس‌ به‌ درگاه‌ خداوند متعال‌ و با آرزوی موفقیت برای کلیه داوطلبان عزیزی‌ که‌ در آزمون‌ دوره‌های‌ کاردانی‌ نظام‌جدید دانشگاه فنی ‌و حرفه‌ای‌ سال‌ 1397، (اعم از رشته ­هایی که پذیرش آنها با آزمون یا صرفاً براساس سوابق تحصیلی صورت ­گرفته( پذیرفته‌ شده‌اند، بدین وسیله توجه پذیرفته‌شدگان نهایی را جهت ثبت نام به مطالب ذیل معطوف می‌دارد.

لازم به ذکر است ثبت نام شامل تمامی پذیرفته شدگان مهر و بهمن(نیمسال اول و دوم 98-1397) می باشد.

الف‌ - پذیرفته‌شدگان‌ نهایی‌ رشته‌های‌ مختلف تحصیلی:

از کلیه‌ داوطلبانی‌ که‌ اسامی‌ آنها به‌ عنوان‌ پذیرفته‌‌شدگان‌ نهایی‌ این آزمون اعلام‌ شده‌ است‌، دعوت‌ می‌نماید :

ترجیحا در یکی از روزهای شنبه 97/6/24، یکشنبه 97/6/25 و دوشنبه 97/6/26 با در دست ‌‌داشتن ‌‌مدارک‌‌ لازم‌، به‌ شرح‌ مندرج‌ در بند «ب و ج» این‌ اطلاعیه‌ برای‌ ثبت‌‌نام‌ ازساعت 8 صبح الی 15 عصر به‌ این مرکز مراجعه‌ نمایند.

بدیهی است عدم مراجعه بموقع پذیرفته ­شدگان برای ثبت­ نام به منزله انصراف از تحصیل آنان تلقی خواهد شد.

ب - مدارک‌ لازم‌ برای‌ ثبت‌ نام‌ از پذیرفته‌شدگان کاردانی :

1-   اصل مدرک ‌‌دیپلم ‌متوسطه ‌‌نظام‌‌جدید یا گواهی‌ ‌موقت‌ ‌پایان ‌‌تحصیلات‌ متوسطه‌ نظام‌جدید در یکی‌ از شاخه‌های‌ کاردانش‌ یا فنی‌ و حرفه‌ای ‌صادره‌ از محل‌ تحصیل‌ مبنی‌ برگذراندن کلیه واحدهای درسی‌ در دوره ‌سه‌ساله‌، کارورزی و کارآموزی حداکثر تا پایان‌ شهریورماه‌ 1397.

2-  اصل‌ مدرک‌ دیپلم‌ یا گواهی‌ موقت‌ پایان‌ تحصیلات‌ نظام‌قدیم ‌(هنرستان) مبنی‌ برگذراندن‌ کلیه‌ دروس‌ چهارساله.

3- اصل‌ شناسنامه عکس دار ‌ و دو برگ‌ فتوکپی‌ از تمام‌ صفحات‌ آن. همچنین اصل کارت ملی دو برگ کپی پشت و رو ‌

4-   6قطعه‌ عکس‌ 4×3 تمام‌ رخ‌ تهیه‌ شده‌ درسال‌جاری‌.

-5  ارائه رسید پستی درخواست تاییدیه تحصیلی دیپلم به این مرکز .

6-  داوطلبان‌ مرد لازم‌ است‌ مدرکی‌ را که‌ وضعیت‌ نظام‌ وظیفه‌ آنان‌ را با توجه‌ به‌ بند ( 3-3) مندرج‌ در صفحه (2و3) دفترچه‌ راهنمای‌ آزمون‌ دوره‌های‌ کاردانی‌ نظام‌جدید دانشگاه فنی ‌و حرفه‌ای‌ سال‌ 1397 مشخص کند، ارائه‌ نمایند.

قابل توجه داوطلبان:

داوطلبانی که‌ در آزمون‌ دوره‌های‌ کاردانی‌ نظام‌جدید دانشگاه فنی ‌و حرفه‌ای‌ سال‌ 1397 در ردیف پذیرفته‌شدگان رشته‌های تحصیلی که ظرفیت آن برای نیمسال ­اول می‌باشد قرار گرفته‌اند، به‌ شرطی‌ مجاز به ‌ثبت‌نام‌ در مؤسسه محل قبولی خود خواهند بود که‌ کلیه واحد‌های درسی‌ دوره ‌سه‌ ساله، کارورزی و کارآموزی خود را در رشته‌ مربوط حداکثر تا پایان شهریور ماه‌ 1397 با موفقیت‌ طی‌ کرده‌ باشند و یا دارای دیپلم نظام قدیم (دوره چهارساله) باشند.

تبصره: پذیرفته­ شدگانی که کدرشته قبولی آنها در نیمسال دوم پذیرش داشته باشد و تا پایان بهمن ماه سال جاری (1397/11/30) موفق به دریافت گواهینامه پایان تحصیلات دوره متوسطه در رشته مورد نظر بشوند، اجازه ثبت‌نام در نیمسال دوم سال جاری را خواهند داشت و در غیر اینصورت قبولی آنان باطل می‌باشد.

ج - مدارک‌ لازم‌ برای‌ ثبت‌ نام‌ از پذیرفته‌شدگان کارشناسی ناپیوسته:

1- اصل مدرک ‌‌فوق دیپلم یا گواهی‌ ‌موقت‌ ‌پایان ‌‌تحصیلات‌ مقطع کاردانی یا فرم شماره 9 مربوط به فارغ التحصیلانی که مدرک کاردانی ایشان آماده نمی باشد.

2- اصل‌ شناسنامه عکس دار ‌ و دو برگ‌ فتوکپی‌ از تمام‌ صفحات‌ آن. همچنین اصل کارت ملی دو برگ کپی پشت و رو

3-   6 قطعه‌ عکس‌ 4×3    تمام رخ‌ تهیه‌ شده‌ درسال‌جاری‌.

4- داوطلبان‌ مرد لازم‌ است‌ مدرکی‌ را که‌ وضعیت‌ نظام‌ وظیفه‌ آنان‌ را مشخص کند، ارائه‌ نمایند.

5-کارنامه علمی (کارنامه قبولی از سایت سازمان سنجش گرفته شود)

کلیه پذیرفته شدگان جدید موظفند با ورود به سامانه سماد به آدرس https://samad.tvu.ac.ir نسبت به تکمیل اطلاعات در فرم مربوط به طرح پایش و سنجش توانمندی ها ، مهارت ها و علائق دانشجویان اقدام نمایند . بدیهی است در صورت عدم تکمیل اطلاعات ، مراکز موظفند از حضور دانشجو در کلاس درس ممانعت به عمل آورند .

زمان امتحان مرحله دوم تکدرس
      خوابگاه
      کمیته امداد
      وام دانشجویی
      پیام رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس
      آغاز سال تحصیلی جدید بر همه علم آموزان گرامی باد
      السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) تاسوعا و عاشورای حسینی بر همه عاشقان حضرتش تسلیت باد
      یام عزاداری و سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) تسلیت و تعزیت باد.
      زمان حذف و اضافه