در حال بارگذاری ...

پیام رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس

در گلشن عشق آب و تاب است شهید                  شیـراز­ة سرخ انقلاب است شهید
     دارد چـه اگـر غروب خورشیـد، اما                تفسیـر طلـوع آفتاب است شهید

31 شهریورماه، آغاز هفتة دفاع مقدس، یادآور رشادت­ های جاودانة مردم غیور ایران­ زمین و فرزندان شریف این آب و خاک است. طلیعة این هفته، امسال با شهادت اسوة صبر و شکیبایی و تعبد و تعهد، حضرت سیدالساجدین، امام زین العابدین (ع) مصادف شده است. مصلحت خداوند بر آن بود که آن امام همام در واقعة کربلا بیمار باشند
    و به شهادت نرسند تا بار مسئولیت امامت را بعد از حضرت سیدالشهدا (علیه‎السلام) بردوش کشند. امام چهارم (ع) پس­ از  آن واقعة بی­تکرار، با گریه بر شهیدان نینوا و زنده نگه داشتن یاد و خاطرة جانبازی آنان اهداف شهیدان کربلا را دنبال کرد.

تقارن این دو مناسبت و نیز روز گفت ­وگوی تمدن­ ها و روز جهانی صلح که به فاصلة زمانی اندکی پشت سر گذاشته­ ایم، ما را بر آن می­دارد که به تأسی از مرام سیاسی و منش اجتماعی امام سجاد (ع)، ما نیز در حفظ و صیانت از انقلاب اسلامی و پاسداشت دلاورمردی­ های رزمندگان و خون مقدس شهیدان میهن مجاهدانه بکوشیم و یاد و خاطرة دفاع از کشور و ناموس­مان را گرامی بداریم و با غروری ملی، میهنی و مذهبی نفس دفاع از وطن را محترم بشماریم.

اینجانب ضمن گرامی­داشت هفتة دفاع مقدس، از خداوند متعال و روح والای شهیدان کربلا و شهیدان اسلام و ایران، سلامتی، عاقبت­ به­ خیری و برکت در زندگی و سودمندی لحظات عمر را برای همگان، به­ ویژه رزمندگان، جانبازان و آزادگان سرافراز، خانواده­ های معززشان، ملت فهیم و دلاور و تمام کسانی که در راه آبادانی و سرافرازی و توسعة ایران گام برمی­دارند، مسئلت می­نمایم.

ابراهیم صالحی عمران

زمان امتحان مرحله دوم تکدرس
      خوابگاه
      کمیته امداد
      وام دانشجویی
      پیام رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس
      آغاز سال تحصیلی جدید بر همه علم آموزان گرامی باد
      السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) تاسوعا و عاشورای حسینی بر همه عاشقان حضرتش تسلیت باد
      یام عزاداری و سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) تسلیت و تعزیت باد.
      زمان حذف و اضافه
      اطلاعیه ی مهم در خصوص زمان ثبت نام و مدارک مورد نیاز پذیرفته شدگان جدید دوره ی کاردانی  وکارشناسی سال 1397